Læsetid: 1 min.

FOLK

2. december 1997

Elton John
*Så sælger Elton John atter ud af sin garderobe til fordel for AIDS-forskningen. Nyprisen på de pågældende klædningsstykker er ca. 2.5 mill. pund.

Max Bæhring
*Den Stærke Smed taler i aften på Folkehjem i Aabenraa om "den faglige og politiske situation". Ligeledes i Aabenraa, der jo staves med to a'er er der pressemøde om årets udgave af det satiriske hæfte Æ Rummelpot.

Boris Jeltsin
*Zar Boris og frue besøger Sverige i tre dage med start i dag. Fru Naina har ønsket at møde Astrid Lindgren, og det gør hun så.

V.I. Lenin
*Vladimir Ilitj er nu afsløret som småkapitalist. Det viser sig, at han har et indestående på næsten 13 schweizerfrancs i Züricher Kantonalbank. De stammer fra hans eksil i årene før Første Verdenskrig.

Thomas Winding
*Vor lejlighedsvise bidragyder Thomas Winding får i dag Victor B. Andersens finurlige Hæderslegat på 50 flasker god champagne - ikke mindst for bogen Min lille hund Mester og andre dyr.

Svin
*Med sprød svær - Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskabs Akademiråd holder denne tirsdag seminar om dansk svineproduktions muligheder og begrænsninger.

Knud Vilby
*Vejen til vort samfunds allerhøjeste top går som så ofte via Information - vor fhv. chefredaktør Knud Vilby blev ny formand for Dansk Forfatterforening, da Vilbys modkandidat, Ole Sohn, trak sig på weekendens generalforsamling.

Birte Weiss
*Sundhedsministeren mødes i dag med formanden for Amtsrådsforeningen, Kresten Philipsen, om de psykisk syges situation. Hvis hun nu har fået bedre tid til at tage sig af dette emne, skal det være velkomment.

Redigeret af Flemming Kyed

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu