Læsetid: 1 min.

FOLK

27. december 1997

Pia Tafdrup
*Forskningsminister Hilden har beskikket lyrikeren Pia Tafdrup som nyt medlenm af Teknologirådets repræsentantskab. Her diskuteres aktuelle emner med relation til teknologivurdering.

Juledanskere
*Her hvor det sådan cirka er overstået, kan vi varme os med lidt statistik fra A. C.
Nielsen/AIM: 2,7 millioner danskere spiste andesteg juleaften, 2,1 million sang Højt fra træets grønne top og ca. hver tredje var i kirke.

Kjeld Kirk Kristiansen
*Lørdag fylder direktør Kjeld Kirk Kristiansen 50 år. Han er anden generation af en fabrikant familie, som har tjent helt godt på at producere plastik-klodser m.m. i Billund.

Uffe Ellemann-Jemnsen
*Vi nærmer os den traditionsrige kåring af Årets Nytårstorsk i Ekstra Bladet. Sidste år var fhv. udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen noget stødt over end ikke at være nomineret. Det er han i år. Men med konkurrenter som Hans Engell, Richard Ragnvald og Freddy Blak skal han nok ikke sætte forventningerne for højt.

Michael Schumacher
*Den tidligere Formel 1-verdensmester, racerkøreren Michael Schumacher, fik hvad han ønskede sig til jul: en 30 år gammel Fiat 500. Den er magen til hans første bil og fik en runde på Ferraris øvelsesbane i Fiorano, Italien.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her