Læsetid: 1 min.

FOLK

18. december 1997

Niels Holst-Sørensen
*Generalmajor og medlem af Den Internationale Olympiske Komité Niels Holst-Sørensen fylder 75 år fredag. Han er en af dansk idrætshistories største løbernavne og blev bl.a. europamester i 400 m løb i 1946.

Steven Spielberg
*Hollywoods guldfugl og Wunderkind, instruktøren Steven Spielberg, som trådte i karakter med kz-filmen Schindlers Liste, fylder denne torsdag 50 år.

007
*Fredag har biografer over hele landet premiere på Tomorrow Never Dies med Pierce Brosnan i rollen som den åbenbart nærmest udødelige Mr. James Bond. Denne gang er der et dansk islæt, idet han bl.a. beligger en fotomodel fra vort stolte kongerige.

Oli B. G. Madsen
*Fra videnskabens verden: ved Danmarks Tekniske Universitet forsvarer en Oli B. G. Madsen i dag sin doktorafhandling om Ruteplanlægning.

Jens Johansen
*Præsten og SF'eren Jens Johansen fik ikke så lang tid som kulturborgmester i staden København. Der er afskedsreception for ham (og for miljøborgmester Charlotte Ammundsen) på rådhuset i eftermiddag.

Ismænd
*Fredag produceres den sidste ispind hos Frisko Is i Århus. Det betyder desværre ikke, at den sidste is af mærket Frisko er solgt her til lands - produktionen flyttes bare til udlandet.

Bob Dylan
*Mr. Zimmermann udtaler i et interview, at han begræder sin tabte ungdom. "Jeg prøver at leve på linen mellem håbløshed og håb", siger den 56-årige singer-songwriter.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her