Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

19. december 1997

Nelson Mandela
*Den sydafrikanske præsident og fodboldtilhænger må dæmpe sine forventninger til sine Bafana Bafana før VM.
Under Confederations Cup Riyadh fik 'drengene' uafgjort mod Tjekkiet, mens de tabte til Forenede Arabiske Emirater og Uruguay.

Wilson Kipketer
*Det britiske nyhedsbureau Reuter har kåret 800 meter-verdensmesteren som årets sportsnavn. En afstemning blandt 100 journalister sikrede Wilson 220 points, mens det amerikanske golf-fænomen Tiger Woods blev nr. to foran tennisspillerne Martina Hingis og Pete Sampras.

Erik Boye
*Vejles 33-årige keeper er af kollegerne i landet to bedste rækker valgt som landets bedste klubmålmand i 1997. Med værdigheden følger Tips-bladets gyldne bur.

Bo Johansson
*Vor landstræner turde være beroliget før Danmarks møde med Saudi-Arabien ved fodbold-VM i Frankrig den 12. juni næste år. I Riyadh tabte saudierne 0-3 til Brasilien og 0-5 til Mexico, før de vandt knebent 1-0 over Australien.

Karl Marius Christiansen
*Et fodboldhold fra Høje Kolstrup i Sønderjylland er af JBU idømt en bøde på 1.000 kr. efter at have bestukket Nustrup med tre kasser øl for at tabe en kamp. Nustrup var i øvrigt af Bevtoft blevet tilbudt øl for at vinde kampen, hvorefter Bevtoft ville rykke op. Bevtofte-formand Karl Marius Christiansen siger, at det er almindeligt, at man tilbyder andre hold øl for en sejr. Han finder det derimod forkasteligt at love et hold øl for at tabe en kamp med vilje.

Redigeret af Jørn Kring

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her