Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

12. december 1997

Larry Holmes
*48-årige Larry Holmes, som for et lille år siden tabte til Brian Nielsen i København, har stadig ikke lagt handskerne. Han møder en yngre og lettere modstander til februar, nemlig den tidligere verdensmester i weltervægt og supermellemvægt James Tonye.

Willie Pastrano
*Den gamle letsværvægter Willie Pastrano er død, 62 år gammel. Hans storhedstid var først i 1960'erne, og han huskes bedst som manden, der lærte Muhammad Ali at danse i ringen.

George Forman
*Den boksende bedstefar blev ifølge eksperter bortdømt i sin sidste kamp mod Shannon Briggs. Nu siger han, at han tager én kamp til. Brian Nielsen er stadig en mulighed som modstanderen, og Las Vegas er det sandsynligste sted.

Savio
*Den brasilianske angrebsspiller Savio har skrevet kontrakt med den spanske fodboldklub Real Madrid. Overgangssummen er knap 90 mill. kroner. Overskriften i International Herald Tribune lyder: "De rige bliver rigere".

Thomas Thorninger
*Den tidligere AGF-topscorer har ikke succes i Italien. Perugia i Serie B har ham end ikke med i førsteholdstruppen, men har overladt ham til selvtræning. Han vil gerne væk.

Leif Mikkelsen
*Den tidligere landstræner for håndboldherrerne, Leif Mikkelsen, kommenterer livligt kollega Ulrik Wilbeks indsats under dame-VM. Man forstår på det hele, at han ikke hører til Wilbeks varmeste beundrere.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her