Læsetid: 1 min.

FOLK

31. januar 1998

Hans Würtzen
*Lørdag er Hans Würtzens sidste dag som chef for TeleDanmark. Efter at have hjulpet staten med at sælge ud af arvesølvet og "moderniseret" medarbejderstaben trækker han sig tilbage til landsretten i Viborg for at dømme toldere og syndere.

Cykelmekanikere
*Der afholdes lørdag danske mesterskaber i en ret så eksotisk sportsgren: hjulopspænding for cykelmekanikerlærlinge. Nykøbing F.
er værtsby.

Jim Davies
*Yndere af en vis tegneseriekat med en vældig appetit på lasagne kan lørdag møde kattens skaber, Jim Davies, på en Garfield-udstilling i Det Kulørte Bibliotek på Københavns
hovedbibliotek i Krystalgade.

Bill Clinton
*Dansk Selskab for Oral Implantologi holder lørdag temamøde i København. Det har ikke noget med USAs præsident og hans meritter at gøre.

Raquel Welch
*Filmstjernen Raquel Welch er dette års ledsager, når forretningsmanden Richard Luger tager til Operabal i Wien. Den velhavende mand betaler kendte kvinder for æren - tidligere år bl.a. Hertuginden af York og modellen/sangeren/ skuespilleren Grace Jones.

James Brown
*Så er der atter ballade med The Godfather of Soul, James Brown. Han er løsladt mod kaution, men sigtet for besiddelse af marihuana og ulovlig våbenbesiddelse. Han siger, at rygevarerne
var til medicinske formål, og at han agter at beholde sine skydere.

Norman Mailer
*Amerikansk litteraturs enfant terrible, Norman Mailer, fylder 75 år lørdag. Hans indsats opsummerer Ejgil Søholm således; "Norman Mailer har skrevet om hvadsomhelst - og ikke gerne under 500 sider".

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her