Læsetid: 1 min.

FOLK

28. januar 1998

Ole Hyltoft
*I dag holdes ekstraordinær generalforsamling i støtteforeningen Arkens Venner for at konfirmere beslutningen om at opløse foreningen, fordi Kunstmuseet Arken har oprettet sin egen venneforening. Formanden, tv-anmelder Ole Hyltoft, er ikke de nye venner venligt stemt.

Michelangelo
*På Sotheby's i New York kan man i dag byde på en tegning af Michelangelo med titlen Kristus og kvinden fra Samaria. Man skal dog regne med at lægge cirka 40 millioner kroner for at få
den med hjem.

Poul Nyrup Rasmussen
*Sammen med sin forsvarsminister indleder Landsfaderen i dag efter planen et besøg hos de danske SFOR-styrker i Bosnien. Men han er jo også vant til at gå med hjelm.

James Cameron
*Efter blot seks uger på biograflærrederne i USA har James Cameron's film Titanic indspillet i opverkanten af 274 millioner dollar på hjemmemarkedet. Det gør den
foreløbig til den 10. største box office success nogensinde.

Victoria Adams
*Fra romantikkens verden: Spice Girl Victoria Adams bekræfter, at hun har forlovet sig med fodboldspilleren David Beckman fra Manchester United.

Søren Andersen
*Skives nyvalgte borgmester Søren Andersen beskyldes i en formandsberetning fra byens atletikklub for at være magtsyg, arrogant og udemokratisk. Mon han har andre kvalifikationer til borgmesterposten?

Merle Haggard
*Country-sangeren Merle Haggard - især kendt for sangen Okie from Muskogee, som hylder flaget, patriotismen og familien - har fået udvirket et polititilhold mod sønnen Marty, som skal have truet med at slå Merle ihjel, skriver avisen International Herald Tribune.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her