Læsetid: 1 min.

FOLK

15. januar 1998

Poul Brink
*Cavling-komiteen har besluttet at tildele årets Cavling-pris til Poul Brink fra Danmarks Radio. Poul Brink får prisen for sine afslørin-ger af, hvordan den grønlandske og danske befolkning blev ført bag lyset vedrørende atomvåben på Thule-basen.

Preben Espersen
*I forbindelse med udnævnelsen af kontorchef Finn L. Larsen til departementschef i Kirkeministeriet meddeler ministeriet, at den hidtidige departementschef, dr. jur. Preben Espersen, tiltræder en nyoprettet stilling som kommitteret i kirkeret samme sted. Vi ønsker ham held og lykke og håber ikke, han kommer til at overanstrenge sig.

Tommy Lee
*Livet er farligt for paparazzi. Nu er det trommeslageren Tommy Lee, der har overfaldet en kameramand, da denne ville filme Lee og hustruen Pamela Anderson. Retten har bl.a. dømt Tommy til at gå til rådgivning i "vrede-kontrol".

L. Lynge Andersen
*I dag taler professor Lennart Lynge Andersen ved et møde i Dansk Kriminalistforening over emnet Økonomisk kriminalitet og de finansielle institutioner. Den titel lyder faktisk næsten som en insinuation.

John Denver
*Den forulykkede sanger/ sangskrivers anden kone, Cassandra, anfægter en Colorado-lov, hvorefter Denvers formue på ca. 20 mio. dollar skal deles ligeligt mellem hans tre børn. Denver efterlod sig ikke noget testamente.

Michael Christiansen
*Så "truer" teaterchef Michael Christiansen atter med at gå, hvis ikke han får sin vilje mht. udbygningen af Det Kgl. Teater. Dermed skulle sagen vel være klar.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her