Læsetid: 1 min.

FOLK

13. januar 1998

Kirsten Jacobsen
*Efter mandens død er Fremskridtspartiets Kirsten Jacobsen fra i dag tilbage i politik på fuld tid. Om hende sagde en kreditforeningsdirektør engang, at foreningens sprinkleranlæg gik i gang, når hendes navn blev nævnt. Ikke noget dårligt skudsmål.

Henrik Dam Kristensen
*Fødevareministeren holder denne tirsdag pressemøde om regeringens fødevarepolitiske redegørelse. Vi siger velbekomme.

Quentin Tarantino
*Den berømte/berygtede filminstruktør Quentin Tarantino vil nu forsøge sig som teaterskuespiller i en Broadway-version af filmen Wait Until Dark fra 1967.

Rockere
*Ifølge Ritzaus dagsliste er der i dag domsforhandling i en straffesag mod nogle rockere, som er tiltalt for at have deltaget i en "tæskeholdsforretning". Er det ikke en nyskabelse i det danske sprog?

Ole Hyltoft Petersen
*Tv-anmelderen Ole Hyltoft Petersen er formand for Støtteforeningen Arkens Venner, som i dag holder generalforsamling for at nedlægge sig selv i protest mod, at museet har oprettet sin egen venneforening. Man kan åbenbart også få for mange venner.

Lionel Hampton
*Produktansvar: Jazzmusikeren Lionel Hampton (89 år) forlanger 10 mio. dollar i erstatning fra producenten af den halogenlampe, som sidste år satte ild til hans lejlighed i New York. Branden ødelagde alle hans ejendele.

Emile Zola
*Det er 100-årsdagen for den franske forfatter Emile Zolas berømte åbne brev, J'accuse, til den franske præsident i anledning af Dreyfus-affæren.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her