Læsetid: 1 min.

FOLK

22. januar 1998

Edgar Allan Poe
*Også i år blev der sat tre roser og en halvtom flaske cognac ved gysermesteren Edgar Allan Poes grav i Baltimore på hans fødselsdag. Øjenvidner siger, at de blev bragt af en mand i 30'erne kl. 03.05 om morgenen.

H. O. A. Kjeldsen
*Borgmesteren og den forh. præsident for Landbrugsrådet byder i dag velkommen til sit gods Lerkenfeldt, hvor pressen skal smage kød af danske jersey-kalve.

Sergej M. Eisenstein
*Det russiske filmgeni Sergej M. Eisenstein fødtes i morgen for 100 år siden. Hans Panserkrydseren Potemkin fra 1925 med den berømte scene med barnevognen på trappen er stadig obligatorisk stof i enhver uddannelse i billedmediet.

Ulrik Wilbek
*I Bjerringbro taler kvindehåndboldlandsholdets træner Ulrik Wilbek i dag om Coaching - ledelse med et menneskeligt ansigt. Er det hans eget åsyn, han hentyder til?

Folkevalgte
*I morgen har Folketinget første behandling af et forslag fra Enhedslisten om fjernelse af G-dage. Det optræder måske som et G-punkt på dagsordenen?

Anders Beyer
*Fredag indledes den årlige festival på den berømte Juilliard School of Music i New York. Der er ny nordisk kompositionsmusik på programmet, og vor kollega Anders Beyer er inviteret til at tale. Det er han forståeligt stolt over.

Jytte Hilden
*Denne torsdag gør Jytte Hilden status over Forskningsministeriets første fem år og præsenterer publikationen Hvis jeg var forskningsminister. Jamen det er hun jo.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her