Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

30. januar 1998

Bo Johansson
*Bosses danske ligafodboldlandshold gør en ynkelig figur under Kings Cup i fodbold i Bangkok. Efter 1-0-sejren over Sydkorea tabte holdet 0-1 til Thailand og torsdag 0-2 til Egypten. Lørdag spiller Danmark mod Thailand om at undgå sidstepladsen, mens Sydkorea og Egypten mødes i finalen.

Par nummer syv
*For læsere med uimodståelig hang til at bivåne dubiøse idrætsbegivenheder i røg- og fadølsbeklumret regi, nærmer højtidsstunden sig; i aften starter seks-dagesløbet i Brøndby. Par nummer syv hedder for tiden Jens Veggerby og Jimmi Madsen.

Midori Ito
*Ritzau oplyser, at to japanske aviser er blevet frataget deres akkrediteringer til vinter-OL i Nagano, fordi de ikke kunne nære sig for bringe et farvefoto af Japans forhenværende skøjteverdensmester Midori Ito i færd med at tænde den olympiske flamme under en prøveafvikling af åbningshøjtideligheden.

Joseph Blatter
*FIFA's generalsekretær Joseph Blatter vil først den 7. april fortælle, om han kandiderer som efterfølger for Joao Havelange i FIFA's præsidentstol. UEFA har ellers bedt Blatter om at tage stilling til spørgsmålet inden udgangen af januar. I forvejen har UEFA's præsident, Lennart Johansson, meddelt, at han stiller op til valget i juni.

Kim Brink
*En ny vinkel på sidste sæsons pokalfinale og krise i FC København kommer onsdag på gaden som video. Dokumentarfilmen FCK - Sidste Chance instrueret af Jacob Thuelsen har den fhv. træner Brink som hovedperson.

Karina Jensen og Co.
*DR 1 sender søndag kl. 9.00 direkte fra Viborg-håndboldkvindernes 'skæbnekamp' i Champions League mod Hypo Niederösterreich.

E. A. do Nascimento
*Den brasilianske sportsminister Edson Arantes do Nascimento - siden 1958 bedre kendt som Pelé - har accepteret en invitation fra venstreorienterede amerikanske kongresmedlemmmer om at medvirke til en optøning i forboldet mellem Cuba og USA.

Redigeret af Jørn Kring

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her