Læsetid: 2 min.

SPORTSFOLK

23. januar 1998

Thomas Bjørn
*Den danske golfstjerne stjal billedet fra verdensranglistens nummer 1, Tiger Woods, da de to torsdag gik banen sammen i første runde af European Tour, der af klimatiske grunde afvikles i Phuket, Thailand. Bjørn er nu på en delt førsteplads hele fem slag bedre end Woods.

Wilfried Nelissen
*Det belgiske Palmans-hold har samme målsætning for forårsklassikerne som det danske Team Home Jack & Jones. Danskerne kan være ved godt mod, thi Palmans supersprinter Wilfried Nelissen har trænet så hårdt for at komme sig over sit styrt i 1996, at hans ben er blevet så overbelastede, at han må holde en længere pause, skriver det belgiske Le Soir.

Afbrændere
*Der skulle 66 straffespark til, før Mickleover Blue Sox kunne besejre Chellaston Boys B. Efter 1-1 i den ordinære kamp lykkedes det de 9-10-årige aktører at brænde 60 straffespark i træk, før Mickleover scorede, men Chellaston udlignede på næste spark, hvorefter man var lige vidt. Sam Gadsby blev matchvinder i kampen, der kom til at indskrive sig i rekordbøgerne.

Erich Zabel
*Telekoms sprinter siger i et interview til Süddeutsche Zeitung, at det er at gøre grin med cyklismen, at holdkammeraten Jan Ullrich i 1996 blev udnævnt til årets cykelrytter. "Det burde have været juli måneds cykelrytter," siger Zabel med henvisning til, at Tour de France-vinderen ikke viste de store takter hverken før eller efter Touren. "I stedet burde Laurent Jalabert være valgt, og det er Ullrich enig med mig i," siger Zabel.

Barcelona-nedtur
*Hjemme på Nou Camp tabte Barcelona mandag sensationelt til bundholdet Valencia. Barca førte 3-0 blot 20 minutter før tid, men så faldt katalanerne i en selvtilfreds slummer, og da de vågnede op igen, viste lystavlen 3-4.

Olympianere
*Vort flade, regnsvejrsplagede land sender hele 12 idrætsfolk til vinter-OL i Nagano. De største medaljehåb er det kvindelige curlinglandshold og pukkelpistløberen Anja Bolbjerg, der ganske vist trækkes med en rygskade.

D. Abdoujaparov
*Den Internationale Cykel Union mener, at 'Abdou' slap for billigt, da han blev udelukket i seks måneder som straf for indtagelse af ulovlige stoffer under sidste års Tour de France. UCI har nu forlænget karantænen frem til 11. juli - dagen, hvor årets Tour starter.

Redigeret af Jørn Kring

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu