Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

16. januar 1998

Yuan Yuan
*Den kinesiske svømmer Yuan Yuan, der blev taget i tolden med 13 glas vækst-hormoner i tasken før VM i Australien, er idømt fire års karantæne fra svømmebassinet. Hendes træner, Zhou Zhewen, blev udelukket i
15 år.

Amerikanske brydere
*I næste måned vil et hold amerikanske brydere deltage i en turnering i Teheran. Anledningen er årsdagen for den islamiske revolution, oplyser det iranske nyhedsbureau IRNA. Aner vi samtidig optakten til løsningen af visse politiske bryderier?

Thomas Thorninger
*FC København ruster op. I ugens løb skrev fusionsklubben kontrakter med Thomas Thorninger (eks.-AGF) og Thomas Rytter (eks.-Lyngby), der senest har spillet i hhv. Perugia og Sevilla. Endvidere har Martin B. Larsen fra Svendborg tegnet en tre-årig kontrakt. Klubben har samtidig sagt farvel til Mate Sestan og Morten Nielsen.

Bordfodboldspillere
*Hvis De gik og troede, at bordfodbold kun var useriøse løjer, der udspiller sig i røgfyldte værtshuslokaliteter, må De nu tro om igen. Bordfolket har nu rottet sig sammen i Dansk Bordfodbold Forbund og stiler mod et officielt DM, et Danish Open og VM i Frankrig. Der røg den uforpligtende morskab.

Anja Bolbjerg
*Den danske pukkelpistløber kommer ikke i kamp i World Cup'en i weekenden. Det stævne, der skulle foregå i Lake Placid i USA, har måttet aflyses på grund af vejrforholdene. Eksperter
betegner Anja Bolbjerg som dansk medaljehåb ved vinter-OL i Nagano.

Mette Jacobsen
*Den danske svømmer foreslår de kinesiske svømmere bortvist fra VM: "Slet kinesernes og østtyskernes verdensrekorder og giv deres OL- og VM-medaljer til os andre," siger hun til B.T.

Redigeret af Jørn Kring

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her