Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

9. januar 1998

Ulrik Wilbek
*Den afgående kvindehåndboldlandstræner skal lede Viborg HK's kvinder fra sommerferien. Klubbens hidtidige træner Lars Friis Hansen vil nu tænke sig om nogle dage for at finde ud af, om han er interesseret i at fortsætte sæsonen ud.

Fodboldglade tenorer
*Placido Domingo, Luciano Pavarotti og José Carreras giver i anledning af fodbold-VM koncert under Eiffeltårnet den 10. juli. Arrangørerne venter 800.000 tilhørere.

Kommissærer
*EU-kommissionen tager skarp afstand fra udtalelser fra FIFA-generalsekretær Joseph Blatter, om, at fodboldorganisationen vil genindføre et transfersystem, der sikrer små klubber betaling for at udvikle nye talenter. Konkurrencekommissær Karel van Miert og socialkommissær Padraig Harrington understreger, at "den professionelle sport, herunder fodbolden, ikke kan få en særstilling i forhold til bestemmelserne i EU-traktaten."

Bjarne Riis
*Belgiske Le Soir og franske l'Equipe kastede sig torsdag ud i begejstrede helsider som optakt til et forhåbentlig interessant cykelsportsår. På trods af, at sæsonen byder på hele tre nye danske cykelhold, ses kun smånotitser i de danske blade. Kunne det hænge sammen med, at Bjarne Riis ikke har sagt noget som helst siden jul?

Andrew Jennings
*Næppe har IOC-revseren modtaget Gerlev-prisen, før Reuter oplyser, at den olympiske flamme på vej til vinterlegene i Nagano er gået ud seks gange. Der er næppe nogen sammenhæng, men...

Fodbolddommere
*Det Internationale Fodboldforbund har besluttet at fjerne fodbolddommernes mundkurv under VM i Frankrig. Det tillades nu opmændene at kommentere deres kendelser umiddelbart efter kampene. Det er vel egentlig også på tide.

Redigeret af Jørn Kring

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her