Læsetid: 1 min.

Folk

26. februar 1998

Lars Engels
*Tv-produceren bag en række fine dokumentarprogrammer er slået til ridder af Dannebrogsordenen. Den vil gøre sig i TV-Byens kantine.

Poul Neesgaard
*I morgen lukker og slukker Filmskolen på Christianshavn. Neesgaard kan fra 2. marts sætte sig i fint, nyt kontor på Theodor Christensens Plads på Holmen. "Med havgusen som nærmeste nabo", skriver den lyriske rektor i pressemeddelelse.

Tua Forsström
*Nordisk råd indleder i dag miljøkonference i Göteborg. Tua Forsström og Rolf Walling vil da modtage hhv. Nordisk Råds litteratur- og komponistpris, en kedelig check på 350.000 kr. hver. Beløbet burde udbetales i klingende mønt, så de én gang i livet kunne føle sig som Joachim von Ænder.

Biograffolk
*Filmen Titanic er indtil nu set af 557.469 danskere, meddeler Constantin Film.

Fidel Ramos
*Fillippinernes præsident har gjort fedme til et tema i valgkampen dersteds. "Det er helt tydeligt, at visse kandidater burde trimme sig selv ned i vægt. Af respekt for befolkningen...", siger han om sine konkurrenter.

Fidel Castro
*Den cubanske præsident har holdt tale i syv timer og et kvarter. Dermed slår han sin egen rekord fra 1959. Dengang talte han kun i syv timer.

Herman Bang
*Interessen for den danske forfatter er stigende i udlandet. Frankrig har udgivet Tine, Italien Mikaël og Letland Ved Vejen.

Javier Solana
*NATO's generalsekretær besøger i dag Ungarn. Uffe Ellemann kæmper videre i dansk lokalpolitik.

Bente Hansen
*Forfatteren, fhv. chefredaktør på Information, gæstetaler i aften på Roskilde Højskole om Kvinder og etik. Ritzau betegner hende - lidt respektløst, kan man mene - blot som "en tidligere rødstrømpe".

Redigeret af Kristen Bjørnkjær

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her