Læsetid: 1 min.

Folk

25. februar 1998

Gert Petersen
*Forlaget Aschehoug meddeler, at fhv. SF-formand, Gert Petersen, til efteråret udsender en politisk erindringsbog. Gad vide, om Foreningen til Gert Petersens Forskønnelse stadig eksisterer - eller om han regnes for skøn nok?

Bodil & Bill
*Arrangørerne af Bodil-festen 8. marts har som gallaforestilling valgt Wag the Dog, filmen, hvis handling ligger tæt op ad præsident Clintons handlinger. Der må have ligget filmkunstneriske overvejelser bag. Og kun det.

Venner
*Nationalmuseets holder i aften generalforsamling, hvor bestyrelsen foreslår en opløsning af foreningen. Museet vil selv overtage funktionerne samt stifte en ny klub. Arken gjorde det samme for ganske nylig under stor ballade.

Steen Folke Larsen
*Den 53-årige mag.art. er udnævnt som ny professor i psykologi ved Aarhus Universitet fra 1. jan.

Chelsea Clinton
*Der er i dag forældredag på Stanford University. Mor Hillary ventes at deltage. Far har travlt på arbejde.

Fidel Castro
*Har præsidenten mistet kraften, the force? Foto-modellerne Naomi Campbell og Kate Moss var på optagelser på Cuba og blev inviteret på besøg hos Castro, formentlig på grund af deres socialistiske indstilling. Bagefter blev de spurgt, om han havde forsøgt at forføre dem. Det benægtede de.

Valdas Adamkus
*Den konservative politiker tiltræder i dag som Litauens nye præsident.

Kofi Annan
*Da FN's genralsekretær ankom til sit hotel i Paris efter Irak-missionen, blev han modtaget som en popstjerne af hundreder af teenagere. Forklaring: Madonna ventedes samtidig til samme hotel. Teenagerne syntes dog, at Kofi var okay og tog ham gerne med i hyldesten.

Georg Lazenby
*Vi antydede i går, at Sean Connery skulle have spillet James Bond i filmen I hendes majestæts tjeneste. Det var forkert, og det er vi sure over. Bond i den film var George Lazenby, fortæller flere læsere.

Redigeret af Kristen Bjørnkjær

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her