Læsetid: 1 min.

FOLK

13. februar 1998

Sandor Puhl
*For ikke så længe siden blev ungareren kaldt verdens bedste dommer. Så overså han Paul Bosvelts svinestreg mod Denis Irwin i efterårets Champions League-kamp mellem Feyenoord og Manchester United. Nu er Puhl ikke blandt dommerne ved sommerens fodbold-VM.

Marcelo Salas
*Den chilenske angriber, som netop er blevet solgt af River Plate til Lazio for 125 mio. kr., beviste sit værd, da han onsdag med to mål blev matchvinder i Chiles venskabskamp ude mod England.

Helena Blach Lavrsen
*IT-sikkerhedsadministratoren fra Hvidovre og hendes stensikre hold af kuglestødere og isbanefejere spillede sig torsdag med en 6-4-sejr over Japan i semifinalen ved OL i Nagano. Vi taler om curling.

Otto Baric
*Jes Høghs træner i den tyrkiske klub Fenerbache måtte køres på hospitalet, da han femten minutter før tid blev ramt af en mursten kastet fra lægterne på Trabzonspors hjemmebane. Fenerbache førte pokalkampen 1-0, da dommeren havde fået nok. Forinden var Høeghs klubkammerat, nigerianske Uche med Brøndby-fortid, blevet vist ud.

Bent Christensen
*Som enhver ved har den tidligere landsholdspiller holdt turboen i omdrejninger i den tyrkiske klub, Genclerbirligi. Det har ikke været sjovt. Derfor vender den 31-årige 1. marts tilbage til Brøndby, hvor han sidst spillede 1987-91. Det er længe siden.

Michael Binzer
*Danskeren kunne også notere en rekord. Med en 46. plads i langrend lavede han sit hidtil bedste resultat i de Olympiske Lege. Det bedste danske tilhører stadig skøjteløberen Kurt Stille, "baskeren". Han blev nr. 9 i 1964.

Ådne Søndrål
*De norske tv-seere er ved at finde en mening med at komme for sent på arbejdet . Torsdag blev det "greit" at være norsk. Ådne Søndråls guldtid i 1500 m. på skøjter var ny verdensrekord og Bjørn Dæhlie vandt 10 kilometer langrend.

Redigeret af Torben Bille

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her