Læsetid: 1 min.

FOLK

11. februar 1998

Lone Dybkjær
*Statsministerparret mistede en kuffert ved ankomsten til Cape Town forleden. Den indeholdt Poul Nyrups skjorter, sokker og undertøj. "Godt det ikke var min", siger Lone Dybkjær. Det er ikke første gang, statsministeren er blevet klædt af til skindet.

Niels Malmros
*Filmen Barbara, som netop ikke er blevet nomineret til en Oscar deltager til gengæld senere på ugen ved filmfestivalen i Berlin. Her gælder det en Guldbjørn.

Wesley K. Klark
*NATO's nye øverstkommanderende i Europa præsenterer sig ved et pressemøde på Kastellet i dag. Så kan man frit fyre løs på ham.

Jesper Klein
*Det er ofte meget ensomt at gå rundt og tro, man er humorist, skriver Klein i en pressemeddelelse. Men hvordan kan han udtale sig om det? Han er jo humorist og har lørdag premiere på et nyt show på Amagerscenens Lille Arena. Sus i fonen, heddet det.

Asger Jorn
*Kunsthallen holder i dag auktion over Cobra-malerier, bl.a. Jorns maleri, Buttadeo, som er vurderet til 1,5 mio. kr. Der er sket meget, siden han gik rundt i Silkeborg og vendte vrangen ud af lommen.

Halldor Laxness
*Den islandske forfatter, der døde forleden, levede 43 år efter at have modtaget nobelprisen. Det har ingen anden gjort, noterer en svensk avis... som om der var tale om en olympisk disciplin.

Preben Harris
*Folketeatrets chef kan i denne måned fejre 40-års jubilæum. Som det gælder mange andre store personligheder, begyndte han sin karriere i Århus. Det lille teater, Svalegangen, er hans værk.

Redigeret af Kristen Bjørnkjær

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu