Læsetid: 1 min.

FOLK

10. februar 1998

Nils Malmros
*Nomineringerne til årets Oscars offentliggøres i dag. Danmark har indstillet Niels Malmroes' Barbara i kategorien "bedste ikke engelsksprogede film".

Mario Monti
*EU-Kommissæren for arbejdskraftens fri bevægelighed, Mario Monti, vil i dag mødes med den danske side i striden om, hvem der må optræde som skiinstruktører i de franske alper.

Bertolt Brecht
*Den tyske dramatiker Eugen Bertold Friedrich Brechts 100-årsdag markeres denne tirsdag ved en gallaaften i Huset i Magstræde. Hvorfor mon computerens stavekontrol spørger, om man mener "Bordellet", når man skriver "Bertolt"?

Antonio Costa
*Den portugisiske minister Antonio Costa er blevet slået i ansigtet med en torsk af en vred vælger i byen Braga. Om angriberen sagde Costa efterfølgende: "Han må være den eneste portugiser, der ikke kan lide torsk".

Curlere
*Ved Vinter-OL i Nagano skal de danske curlingkvinder i dag spille mod Sverige. Der er visse forventninger om, at de kan vinde de første medaljer ved et Vinter-OL til Danmark nogensinde.

Petar Stojanov
*For nylig klagede Israles Benjamin Netanyahu over, at amerikanerne behandlede ham som "en bulgarsk præsident". I dag skal præsident Clinton så møde Petar Stojanov, den bulgarske præsident.

Jean-Claude Van Damme
*Et er teori, et andet praksis. Den kick-boksende action-skuespiller Jean-Claude Van Damme kom op at skændes med tidligere bodyguard Chuck Zito i en natklub i New York. Og så slog Chuck ham i gulvet.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her