Læsetid: 1 min.

FOLK

9. februar 1998

Brendan Behan
*Den irske poet og dramatiker Brendan Behan ville i dag være fyldt 75 år. Han oplyste engang, at hans fritidsinteresser var "druk og svømning". Det var ikke det sidste, han døde af i 1964.

Harry Belafonte
*Day-Oh. Den evigtunge calypsosanger Harry Belafonte er i København for at synge og charmere et modent, overvejende kvindeligt publikum i aften i Falkonér Teatret.

Lone og Poul
*Denne mandag formiddag ankommer Landsfader P. Nyrup Rasmussen og The second Lady, Lone Dybkjær, til Cape Town i Sydafrika, hvor de bliver en uges tid.

Boris Jeltsin
*Efter programmet skal Zar Boris denne mandag indlede et to-dages besøg i Vatikanet. Bare han nu ikke erklærer krig!

Jytte Hilden
*Forskningsminister Jytte Hilden præsenterer i aften i Rørby Sognegård projekt "En computer til hver lærer". Der var nu mere Schwung over de receptioner, hun plejede at komme til.

Bert Brecht
*Ved filmfestivalen i Göteborg markeres Brechts 100-årsdag med visning af filmen Bert Brecht - Liebe, Revolution und andere gefährliche Sachen. Nyere oplysninger tyder på, at han især var farlig for sine nærmeste omgivelser.

Elizabeth II
*Det kan blive småt for enhver: Buckingham Palace meddeler, at Hendes Britanniske Majestæt fremover vil benytte en leaset Sikorsky S-76 helikopter i stedet for en RAF Wessex helikopter "af økonomiske grunde".

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her