Læsetid: 1 min.

FOLK

7. februar 1998

Leif Panduro
*Københavns Samlerklub har 50 års jubilæum, og det markeres fra lørdag til 22. 2. med en udstilling i Rundetårn. Som Leif Panduro sagde (citeret efter hukommelsen): "Det er fint, hvis en mand samler på frimærker. Men hvis han siger, at han gør det for verdensfredens skyld, skal man tage sig i agt".

Bill Gates
*Microsoft-Wunderkind Bill Gates har besøgt Bruxelles, hvor han fik en flødeskums-lagkage i hovedet. Blandt de hovedmistænkte er Noel Godin, en belgier, der har specialiseret sig i at overfalde kendte personer med flødeskumslagkager.

Flemming Flindt
*Balletmesteren er i landet i anledning af urpremieren på hans ballet Røde sko. Der er blevet noget mere af ham under hans udlændighed.

Lene Siel
*Sanglærken Lene Siel sang forleden til regentparrets gallafest, og nu er hun i gang med at udvælge repertoiret til sit kommende album, meddeler hendes pladeselskab CMC Records. Det vil eventuelt interessere nogle af de 175.000(!) mennesker, der købte hendes sidste plade.

Joachim og Alexandra
*Midt i balladen om den evt. tyvagtige livrist, påstået momsfusk mv. slapper det sønderjyske landmandspar af i weekenden som deltagere i et privat bryllup i Norge, hvor de har venner.

Christian Købke
*Lørdag er 150-årsdagen for maleren Christian Købkes død. Han brillerede både som landskabs- og portrætmaler, og tegningens og raderingens kunst mestrede han også.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her