Læsetid: 1 min.

FOLK

5. februar 1998

Frank Jensen
*Efter at have nedkæmpet diverse motorcykelklubber har justitsminister Frank Terminator Jensen nu kastet sig over nye opgaver: han har fremsat lovforslag om et nyt råd om farlige og eksotiske dyr.

Nicolai Moltke-Leth
*Den tidligere jægersoldat Nicolai Moltke-Leth taler i dag på Fredericia-Middelfart Handelsskole om moderne ledelsesmetoder. It's a Jungle out there.

Torben Lund
*Hendes Majestæt Dronningen og Prinsen holder i dag aftenselskab, og tidl. sundhedsminister Torben Lund har anmeldt, at han vil lade sig ledsage af sin mandlige ven.

Vidner
*Retten i Odense skal i morgen behandle sagen mod en mand, som angiveligt har overtrådt et polititilhold om ikke at komme hos Jehovas Vidner, som er trætte af hans besøg. Det plejer ellers at være omvendt.

Prinsesse Benedikte
*Ifølge Ritzau repræsenterer Prinsesse Benedikte fra i dag kongehuset ved vinter-OL i Nagano, Japan. Der står ikke, hvilke(n) disciplin(er) hun stiller op i.

Wilbur Smith
*Det ventes, at den ukronede konge af lufthavnslitteraturen, Wilbur Smith, i morgen starter på at skrive en ny bog. Det plejer han at gøre på sin bryllupsdag, 6. februar.

Catherine Deneuve
*Midt i forlydender om, at hun har finansielle problemer, har skuespilleren Catherine Deneuve fået at vide, at hun vil blive hædret for sin indsats på filmfestivalen i Berlin, som åbner i næste uge.

Redigeret af Flemming Kyed

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu