Læsetid: 1 min.

FOLK

2. februar 1998

Sarah Louise Young
*Efter det oplyste indleder pornodronningen Sarah Young i dag juridiske studier ved et universitet i Los Angeles. Her vil hendes åbenlyse fortrin utvivlsomt vække opmærksomhed.

Jytte Andersen
*Arbejdsminister Andersen er i det folkelige lune og diskuterer denne mandag Unges forventninger til fremtidens arbejdsmarked på en café i Århus.

Bertel Thorvaldsen
*I dag er sidste frist for billedkunstnere til at søge Bertel Thorvaldsens rejsestipendium. Der er to portioner af 60.000 kroner, og de skal bruges til at rejse i Bertels fodspor til Rom.

SU-slaver
*Hvis man vil have tilskud til tilbagebetaling af sin statsgaranterede studiegæld, skal Hypotekbanken have en ansøgning senest i dag.

Elizabeth II
*Prøvelserne hører åbenbart aldrig op - i dag mødes Australiens grundlovsforsamling for at drøfte en eventuel folkeafstemning om republikkens indførelse. Havde Fru Thatcher stadig været ved magten, havde hun nok sendt flåden afsted.

Diana
*Jarlen af Spencer meddeler, at Spencer-familien til sommer vil åbne et museum for Lady Diana i tilknytning til familiens hjem i Midtengland. En række tema-rum vil belyse faser
af Dianas korte, men omtumlede liv.

Friedrich von Paulus
*Det er 55-årsdagen for general von Paulus' overgivelse af de tyske styrker efter slaget om Stalingrad. Han levede op til Førerens krav om kamp til sidste mand.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her