Læsetid: 1 min.

FOLK

24. februar 1998

Søren Kierkegaard
*En række af filosoffens værker præsenteres i dag på cd hos Danica Records. For eksempel har Niels Viggo Bentzon komponeret over Johannes Forføreren og Finn Høffding over Diapsalmata. Må vi be' om Heidegger som boxsæt?

Sean Connery
*James Bonds inkarnation her på jorden må ikke blive slået til ridder i England - iflg. Mail on Sunday skyldes det, at han er aktiv tilhænger af det skotske nationalistparti. Så skulle pokker da have spillet med i filmen I Hendes Majestæts Tjeneste.

Madam Mangor
*Kogekonen får et come-back i restaurant Cap Horn i Nyhavn i aften. Dog ikke i egen person, men via smagsprøver, som serveres ved et H.C.Andersen-arrangement.

Michael Kvium
*Kvium bruger tit forskrækkelsen som indgang til en ny formulering, hedder det i motiveringen for en hædersgave på 170.000 kr., som billedkunstneren har fået fra Torjussens Fond. En pris, som ved sin størrelse må have gjort ham positivt forskrækket.

*Hackere
Spin, Smux og Blast, tre brasilianske hackere, truer med at ødelægge Internet, hvis de ikke snarest får følgende krav opfyldt: Gratis skolegang for børn under 10 år, computere med Internet i offentlige parker samt skatterne 40% ned.

Flemming Kyed
*Folk-redaktøren gør opmærksom på, at det ikke er ham, der har omregnet 28.250 dollars til 550.000 kr. i gårsdagens Folk. Det rigtige er 195.701 kr., så man forstår godt, han blev småsur og nu holder en uges ferie.

Pernilla August
*Til Pernilla-fans kan meddeles, at hun har det strålende efter separationen fra Bille August. Det gør nemlig ikke den store forskel, da hun alligevel sjældent så ham. Så ved vi det.

Redigeret af Kristen Bjørnkjær

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu