Læsetid: 1 min.

Folk

21. februar 1998

Lars Lilholt
*Så er den der - cd'en med Lars Lilholts 36 "bedste" numre. Årets absolutte hadegave. Men er der nogen, man hader så meget?

Kjell Magne Bondevik
*75 pct. af vore norske brødre mener ifølge en opinionsundersøgelse, at afsløringer af udenomsægteskabelige sidespring ikke bør føre til en regeringschefs afgang. Så den kristelige Kjell Magne Bondevik kan bare gå i gang - hvis det er det, hans hu står til.

Niels Helveg Petersen
*Lørdag er der hovedbestyrelsesmøde i Det radikale Venstre. Den mere pacifistiske del af baglandet ventes at sætte udenrigsminister Helveg Petersen under beskydning - hvis man kan sige det sådan.

Bodil Jensen
*Den kendte politiker Bodil Jensen fylder 65 år lørdag. Bodil Jensen? - jo, hun har været formand for Københavns Borgerrepræsentation.

Frank Sinatra
*The End is (not) Near: Ol' Blue Eyes' familie har udsendt en meddelelse på internettet, hvori det dementeres, at den 82-årige Sinatra skulle lide af blærekræft.

Marx og Engells
*Der er lidt uenighed om dateringen, men det menes at være søndag, der er 150-årsdag for færdigtrykningen af Det kommunistiske Manifest.

Jackie Chan
*Alt for en god sag: action-filmstjernen og mesteren i asiatisk kampsport Jackie Chan har stillet sig i spidsen for en international kampagne til bevarelse af truede dyrearter.

Johannes Paul II
*Den Hellige Fader meddeler, at han lørdag holder konsistorium i Vatikanet, hvor han agter at udnævne 22 nye kardinaler fra 13 lande i Afrika, Amerika, Asien og Europa.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her