Læsetid: 1 min.

FOLK

14. februar 1998

Jytte og Daimi
*I dag er mere end nogensinde Mors Dag på Frederiksberg-teatret Riddersalen. Daimi og Jytte Abildstrøm har hhv. 25 og 45 års jubilæum. Det fejres umiddelbart efter forestillingen Mors Dag.

Per Kirkeby
*Kunstneren har skænket en komplet samling af sine plakater tilbage fra 1962 til Dansk Plakatmuseum i Århus. De vil fylde godt i bygningen, der snart er plakatfuld.

Rushdie
*For nøjagtig ni år siden udstedte ayatollah Khomeini den skæbnesvangre fatwa mod Salman Rushdie.

Sven Erik Werner
*Komponisten er i morgen gæst ved rygematineen Op i røg i den nye Cigar Bar i Ny Adelgade, København. En komponerende skabsrygers bekendelser, lyder matineens brødebetyngede titel. Stærk tobak.

Helena Blach Lavrsen
*Heltinden fra det danske curlinglandshold bruger hver dag to timer til fysisk træning samt to-fire timer på mentaltræning. Måske er sidstnævnte årsagen til hendes meget koncentrerede indsats.

Hocine
*En algerisk fotograf har netop fået prisen for det bedste foto i verden 1997. Det viser en grædende kvinde i en landsby, hvor otte børn netop er blevet dræbt.

Isabella Miehe-Renard
*Den ca. 30-årige tv-studievært går Tina Kjær i bedene med ny kalender, der dog viser sig at være reklametryksag for en række portrætudsendelser af hendes jævnaldrende. Per
Morten Abrahamsen har arrangeret og fotograferet dem.

Pia Tafdrup
*er sammen med bl.a. Inger Christensen og Peter Høeg blevet lagt ud på Internettet i et pilotprojekt fra Dansk Litteraturinformationscenter.
Adressen er: www. kulturnet.dk./homes/dlic/ forfatterprofiler.

Redigeret af Kristen Bjørnkjær

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her