Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

6. februar 1998

Jürgen Klinsmann
*Den tyske landsholdskaptajns drøm om at afslutte sin karriere med VM-slutrunden i Frankrig, fik sig onsdag et alvorligt knæk, da han i et sammenstød med Barnsleys hollandske forsvarer, Arjan de Zeeuw, brækkede såvel kæbe som næse.

Brian Holm
*Holdkaptajnen for det nye danske prof-cykelhold Team home Jack and Jones fik en glimrende sæsondebut med en sjetteplads på 1. etape af etapeløbet Etoile de Besseges. Og dagen før havde holdkammeraten Michael Rosborg imponeret med samme placering i Grand Prix Ouverture Marseillais.

Tu Mingde
*Den kinesiske OL-komités vicegeneralsekretær, Tu Mingde lover før vinter-OL en hård indsats overfor doping i fremtiden. Det vil vi se, før vi tror det.

Juan Antonio Samaranch
*IOC-formanden, der politisk befinder sig et godt stykke til højre for Djengis Khan, har en stor forkærlighed for royale navne, når den udemokratiske organisation skal selvsupplere sig. Torsdag blev således den hollandske Prins Willem Alexander sluset ind i foretagendet.

Anja Bolbjerg
*Det danske pukkelpist-medaljehåbs rygskade er værre end først antaget. Den danske fysioterapeut, Kim Larsen, kalder Anja Bolbjergs skade "ganske slem".

Albert af Monaco
*Den monegaskiske tronfølger stiller op i den ellers så folkelige bob-sport ved OL i Nagano. Se, den sportsånd kunne det danske kongehus og Prinsesse Benedikte - jvf. Folk i går - måske lade sig inspirere af.

Redigeret af Jørn Kring

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her