Læsetid: 1 min.

FOLK

30. marts 1998

Paul Newman
*Skuespilleren og dressingfabrikanten Paul Newman agter at skænke et beløb til staten Utah, som skal restaurere Butch Cassidys barndomshjem. Newman spillede den kendte outlaw i filmen Butch Cassidy and the Sundance Kid fra 1969.

Prins Henrik
*HKH Prinsen - en stor tilhænger af naturens mangfoldighed - uddeler denne mandag Verdensnaturfondens og Novo Nordisks bio-diversitetslegater på Amalienborg.

Peter André
*Den ofte letpåklædte teenagepigebedårer Peter André spiller i aften koncert i K.B. Hallen. Medbring øreværn (mod skrigende pigebørn).

Oli Breckmann
*Det færøske folketingsmedlem, adjunkt, lagtingsmand og redaktør Oli Breckmann - De ved, ham der godt vil blande sig i dansk politik - fylder 50 år i dag.

Georg Solti
*De jordiske rester af dirigenten Georg Solti er blevet returneret til hans hjemland Ungarn, hvor de i lørdags blev begravet ved siden af komponisten Bela Bartoks grav.

Judith Fleming
*En kvinde i Oregon er blevet den første amerikaner, som på legal vis har begået selvmord med lægeassistance, meddeler Judith Fleming fra organisationen Compassion in Dying. Kvinden var i 80'erne og led af terminal brystcancer.

Professor
*Her er en servicemeddelelse til en begrænset skare: Danmarks Tekniske Universitet har denne mandag ansøgningsfrist til en stilling som professor i nanostrukturers fysik.

Marianne Jelved
*Den radikale økonomiminister præsenterer i dag rapporten Danmark uden for Euroen ved et møde i det spændende selskab Den Danske Finansanalytikerforening. Lur os, om ikke hun hellere ville være inden for, den strik.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her