Læsetid: 1 min.

Folk

16. marts 1998

Leif Hartwell
*Der var engang, da man kunne huske, hvad formændene for LO og DA hed. Dengang hed DA-formanden en årrække Leif Hartwell. Han var bogtrykker og fylder 80 år i dag.

Leonora Christine
*Denne dag for 300 år siden døde Corfitz Ulfeldts hustru Leonora Christine. Denne trænede intrigemager huskes i dag især fra sine fængselsoptegnelser Jammers-Minde.

Uffe Ellemann-Jensen
*Venstre-formanden pønser efter sigende på at forlade dansk politik. Men inden vil han have et ja til Amsterdamtraktaten, og den diskuterer han denne mandag med SF's Holger K. Nielsen i Aalborg.

Oasis
*Medlemmerne af rock-gruppen Oasis må finde et nyt luftfartsselskab, efter at Cathay Pacific Airways har sat dem i karantæne. Forsangeren Liam Gallagher truede sidste måned en af selskabets piloter med at stikke ham ned, da piloten prøvede at få band-medlemmerne til at opføre sig ordentligt.

Ringo Starr
*Richard Starkey - bedre kendt som Ringo Starr - har udsendt en appel til briterne om at købe gule påskeliljer til fordel for Marie Curie Cancer Care. Ringos mor døde af kræft sidste år.

Simon Spies
*Der er en dokumentarfilm på vej om den afdøde rejsekonge og excentriker Simon Spies, produceret af Steen Herdel & Co. og instrueret af Torben Skjødt Jensen. Den får titlen Simons film. Spændende, om den kan kaste nyt lys over den på en gang meget offentlige og meget private Simon Spies.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her