Læsetid: 1 min.

FOLK

7. marts 1998

Michael Strunge
*Søndag genudsendes F. P. Jacs radiospil Som om vi ikke var plot nok, som blev anmeldt i Information i onsdags. Det handler om Jac og Strunge. Michael Strunge valgte sin egen død i marts for tolv år siden.

Hans Engell
*Den konservative gruppeformand holder lørdag gå-gademøder i en række nordsjællandske byer. Det er jo praktisk - så har han ikke brug for bil.

Jane Aamund
*Journalisten og forfatteren Jane Aamund, som har ramt en del læsere lige i hjertekulen med Colorado Drømme, får lørdag overrakt Boghandlernes Gyldne Laurbær. Der er planer om en filmversion.

Jerry Garcia
*Efter Jerry Garcias død har Grateful Dead ligget stille. Nu meddeler gruppens medlemmer, at de genopstår under navnet Other Ones. Men det bli'r ikke det samme uden Jerry.

Otto C.
*Lørdag er 100-årsdagen for Otto Christensens fødsel. Under mærket Otto C. blev han en af dansk baldtegnings store med speciale i portrættegninger. Han virkede fortrinsvis i Berlingske Tidende og døde i 1982.

Jack Nicholson
*Stjernen med ulvesmilet er åbenbart ikke så forfærdelig kyndig udi billedkunst. Kunsthandleren Todd Michael Volpe har fået to års fængsel for at have solgt falske billeder til bl.a. Nicholson for mere end 2 mio. dollar.

Svend Auken
*Miljøministeren tager sig en puster fra valgkampen og lægger søndag vejen forbi Musikhuset i Århus, hvor billetsalget til musicalen Demokraten starter. Den handler om Peter Sabroe, og Auken vil sige et par ord om Sabroes betydning for de svage i samfundet.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her