Læsetid: 1 min.

Folk

23. marts 1998

Nikoline Werdelin
*Tegneren Nikoline Werdelin bliver første modtager af Lesbisk Jubelpris for "med humor, vid, bid og kærlig ironi at integrere lesbiske i sin tegneseriekunst - og give dem den naturlige plads i verdens- og bybilledet, som de ret beset har". Den rigt priste tegner får prisen på fredag

Per Stig Møller
*Ifølge Ritzau-listen er Per Stig Møller i dag inviteret til at tale til konservative vælgerforeninger i Greve og omegn. Mon den invitation stadig står ved magt?

Peter Rohde
*I Københavns Byret fortsætter den erstatningssag, som den tidligere mestersvømmer Peter Rohde har anlagt for uberettiget fængsling. Hans erstatningskrav er rekordstort i dansk retshistorie.

Steen St. Blicher
*Blandt sorte høje bor min ungdoms glæde - hedens store digter, Steen Steensen Blicher, døde denne dag for 150 år siden (ifølge Ritzaus Bureau - andre kilder siger på torsdag).

Moore og Robinson
*Nyt gennembrud for kvindesagen: Som de første kvinder har løjtnanterne Suzanne Moore og Melanie Robinson fået kommandoen over krigsskibe fra den britiske Royal Navy.

Nelson Mandela
*Statspræsident Mandela har lagt sig ud med Sydafrikas Rugbyforbund, som han anklager for racisme. Vi troede, tennis var "den Hvide Sport".

Prinsesse Diana
*Afdøde prinsesse Dianas personlige butler, Paul Burrell, er blevet udnævnt til fund-raising manager for prinsessens testamentarisk oprettede velgørenhedsfond. "Det er, som om jeg på den måde kan fortsætte mit arbejde for hende", siger den bevægede butler.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her