Læsetid: 1 min.

FOLK

19. marts 1998

Allan de Waal
*Rund fødselsdag: Denne torsdag fylder vor arkitekturmedarbejder og lejlighedsvise sædelighedsdebattør, arkitekt, forfatter, filminstruktør, tvproducer mv. Allan de Waal 60 år. Mon han gi'r en lille én?

Uffe Ellemann-Jensen
*I Industriens Hus i København taler den snart forhenværende Venstre-formand i dag om Internettets betydning for den demokratiske debat, globalt og lokalt.

Lis M. Frederiksen
*Chefen for TV-Avisen og den kommende informationschef ved vor ambassade i Washington taler i dag om Mit nye land ved et møde i Rebild National Park Society Inc, Chapter East.

Johnny Paycheck
*Efter et alvorligt astma-anfald gør country-sangeren Johnny Paycheck, 59 år, nu come back på Grand Ole Opry i Nashville, Tennessee. Skønt navn - Paycheck.

Paul Getty
*Der er sket en fejl ved bygningen af det store Getty Museum i Los Angeles. Man har glemt toiletter i to af de tre pavilloner. "Det er en af de beklagelige ting, der kan ske i forbindelse med store byggeprojekter," siger en talsmand.

Knud Sørensen
*Den Danske Bank holder fredag afskedsreception for sin ordførende direktør, Sorte Knud Sørensen. Skal vi gætte på, at den mådeholdne mand får rødvin nok til hele sit otium?

Poul Eefsen
*Københavns forhenværende politidirektør Poul Eefsen ventes ifølge Ritzau-listen i dag at gøre et afbræk i sit otium for at vidne for undersøgelseskommissionen vedrørende 18. maj-begivenhederne på Nørrebro i 1993

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her