Læsetid: 1 min.

FOLK

28. april 1998

Sten Hegeler
*Midt i al balladen fylder den gamle debattør, provokatør, sexolog, psykolog etc. Sten Hegeler i dag 75 år. Han har lige udgivet bogen med den karakteristiske titel Va sae jeg...?

Henrik Bo Nielsen
*Ifølge vor adm. direktør læser De i øjeblikket Danmarks fjerde største dagblad. Vi arbejder på at rykke en plads op, inden konflikten er forbi.

Poul Borum
*Dansk Forfatterforening inviterer denne tirsdag til offentlig bogfernisering i Strandgade på Christianshavn. Kl. 15.30 præsenterer F.P. Jac Inga Lyngbyes portræt af afdøde Poul Borum.

Hussein bin Tallal
*Jordans konge, Hussein bin Tallal, som besøger os i disse tunge dage, deltager til formiddag i en konference i Industriens Hus i Kbh. om forretningsforbindelser mellem Danmark og Jordan.

Freddy Blak
*Den socialdemokratiske europaparlamentariker Freddy Blak ventes i dag at annoncere sin kandidatur til bestyrelsen i A/S Sjællandske Dagblade Holding. Den historiske proklamation foregår i Slagelse.

Jens Vejmand
*Dagens udgave af Jens Vejmand har fået bedre forhold: I dag er der årsmøde i Pensionsordningen for Amtsvejmænd. Det foregår i Aalborg

Joe diMaggio
*Fhv. udenrigsminister Henry Kissinger har overrakt en Sports Legend Award til New York Yankees' tidligere baseball-stjerne og Marilyn Monroes tidligere mand, Joe diMaggio. En del af svaret på Simon & Garfunkel's spørgsmål: "Where have you gone, Joe diMaggio/ A nation turns its lonely eyes to you"?

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her