Læsetid: 1 min.

FOLK

15. april 1998

Britta Christensen
*Hvidovres socialdemokratiske borgmester Britta Christensen fylder i dag 50 år.
I en pressemeddelelse fra kommunen i den anledning hedder det bl.a. at det er lykkedes hende "at sætte fokus på hele Hvidovre, der fra en forholdsvis anonym tilværelse nu er kommet på landkortet og ofte har mediernes bevågenhed". Og det kan man jo godt sige.

Forbrugere
*Økonomer og politikere har benyttet den overståede højtid til at snakke om "forbrugsfest" og om behovet for økonomiske stramninger. Det ender nok som sædvanlig med, at regningen for festen bliver sendt til dem, der ikke var inviteret med.

Frederik
*HKH Kronprinsen er på Mallorca sammen med refrænsangerinden Maria Montell. Det kan man bl.a læse meget mere om i Mallorca-avisen Ultima Hora - eller hvis det kniber med det spanske, så i Ekstra Bladet.

Sø-Restauratører
*I dag er der generalforsamling i Dansk Sø-Restaura-
tions Forening. Forslag til dagsordenspunkt: Hvorfor er det umuligt at få et anstændigt måltid mad på en færge?

Bessie Smith
*Det er 100-årsdagen for Bessie Smith's fødsel. The Queen of Blues var ikke god ved sig selv, og hun blev kun 39 år gammel.

Pasquale di Fabrizio
*Hollywood-stjernernes foretrukne skomager, Pasquale di Fabrizio, vil på pension, 71 år gammel. Han planlægger at fortælle inside-historier i selvbiografien The Sole of a Shoemaker. Vidste De f.eks., at Michael Douglas har plateau-indlæg i sine sko?

Nelson Mandela
*Den sydafrikanske præsident er blevet stukket af bier under et ophold på toilettet i sin sommerresidens. Han siger, at han ud over at få bistik på maven også blev stukket "steder, jeg ikke kan nævne". Av!

Redigeret af Flemming Kyed

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu