Læsetid: 1 min.

Folk

14. april 1998

Roald Als
*Frem til 19. april udstiller Politikens fortræffelige tegner på Storm P.-museet på Frederiksberg Runddel. Det var Als, der gjorde Venstres Fogh Ramussen til en figur, som altid stod et sted i satiretegningerne og råbte: "Pengene fosser ud af statskassen".

Leonardo DiCaprio
*En filmplakat for Titanic med hovedskuespillernes autografer er solgt for ca. 20.000 kr. på Sotheby's auktion i New York. Den var vurderet til det halve. DiCaprio er nu gået i gang med at signere en hel masse - kan man formode.

Konservative
*I dag udløber fristen for ansøgninger til jobbet som Det konservative Folkepartis generalsekretær. Ansøgere med egen hjelm, skudsikker vest eller slet og ret gammeldags rustning foretrækkes.

Nielsen x 3
*Det århusianske arkitektfirma Nielsen, Nielsen & Nielsen har vundet konkurrencen om et nyt, stort byggeprojekt for Flyvertaktisk Kommando i Karup. Hovedkvarter for De konservative?

Martin Spang Olsen
*Den skrivende stuntmand har netop udgivet endnu en bog: Sang, dans og slagsmål. På flappen står, at Spang Olsen er uddannet i 17 forskellige kampteknikker. Oplagt kandidat til det ledige job som generalsekretær hos De konservative.

Flemming Jensen
*Skuespilleren, der ikke mere bor i England, har været i Vietnam for TV 2. Kørte Den røde Flods delta tyndt på en faldefærdig, russisk motorcykel.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her