Læsetid: 1 min.

FOLK

11. april 1998

Drude Dahlerup
*Rødstrømperne i Danmark var ikke de første, men de sjoveste, mener Birgitta Tollan Diesel i Expressen. Hun erindrer, om dengang livgarden afvæbnede en kvindedemonstration ved at spille Her kommer Pippi Langstrømpe. Hun omtaler Drude Dahlerup som kønsprofessoren i artiklen, der har overskriften: Her kommer Drude Rödstrump.

Spice Girls
*Danmarks Radio har på en tv-messe i Cannes købt et BBC-program om krydderfrikadellerne. Skal sendes, når disse inden længe sætter Danmarks juniorafdeling på den anden ende.

Kvinder
*Her er chancen for at få sig udstillet på museum: Kvindemuseet i Århus efterlyser fotos af kvinder til en udstilling i september om kvindeidræt i dette århundrede. Og hermed er bolden så spillet videre.

Lise Nørgaard
*er sammen med bl.a. manuskriptforfatteren fra filmen om hende selv, Peter Bay, ved at skrive julekalender til TV 2. Regner Grasten producerer, Hans Kristensen instruerer.

Meredith Brooks
*Rocksangerinden havde det utaknemmelige job at være opvarmning til en Rolling Stones-koncert i Argentina. Hun blev ikke bare piftet ud, da hun viste sig på scenen, men overdænget med alt fra sten til tamponer. Mick Jagger trøstede hende, men hun ta'r aldrig til Argentina igen.

Mother Teresa
*Et ikke-afsendt brev, skrevet i 1981, blev fundet i Mother Teresas bo. En nonne har sørget for, at det er nu nået frem til adressaten. Der findes heldigvis stadig pligtopfyldende mennesker.

Redigeret af Kristen Bjørnkjær

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her