Læsetid: 1 min.

FOLK

8. april 1998

Storm P.
*I dag får Storm P. en velanbragt mindeplade i Hansens Gamle Familiehave på Pile Alle på Frederiksberg, hvor han kom sammen med sin hund, Grog, der er næsten lige så kendt som Kvik. (Altså: Han kom sammen med hunden, han kom ikke sammen med den). Pladen anbringes på et 150 år gammelt træ.

Therkel Stræde
*Historikeren minder Folk-redaktionen om, at det er 1953-grundloven, der står ubrudt efter Højesteretsdommen, ikke 1849-grundloven. Ærgerligt, set fra et humoristisk synspunkt, mener han, idet monarkiet jo ellers ville være videreført i Prins Knuds ånd, ikke Margrethes.

Bjergsvin
*Et hold amerikanske bjergbestigere er i disse dage ved at rydde op efter andre bestigere, som har efterladt skrald på bjerget.

Lisbeth Knudsen
*Dagbladet Aktuelts chefredaktør flytter i dag med hele sin stab af medarbejdere til nyt mediehus ved Københavns Havn. Avisen flyttede først i 70'erne fra
Nr. Farimagsgade i København til Hillerød og derfra til Rådhuspladsen i København, som altså nu forlades. En rigtig vandrehistorie.

Quentin Hayes
*Engelsk operasanger, kostumeret som skinhead, gik under prøver i London uden for opera for at telefonere. Var nødt til at bryde ud i sang (Figaros arie) for at overbevise to mænd, som
ville give ham bank, om sin identitet.

Picasso
*Et nyt Picasso-museum ventes åbnet i dag i Malaga
i Spanien, byen, hvor lille Pablo blev født og slog sine første skæve streger. I dag for 25 år siden døde han.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her