Læsetid: 1 min.

FOLK

7. april 1998

Peter Langdal
*Efter Ingmar Bergmans henvendelse til Information i det, der her på bladet er blevet kendt som tintning-skandalen, ligger den varme kartoffel nu hos instruktøren af Enquist-stykket, Billedmagerne, på Betty Nansen-teatret. Vil Langdal sende bolden videre, give sin direktør Hartmann skylden? Vi venter i spænding.

Barbie
*Barbiekoncernen svarer igen over for den danske gruppe Aqua, efter at det ikke lykkedes den at stoppe vore folk i showbizz. Har fremstillet en dukkegruppe med Barbie på leadguitar, som nu skal sælges for fuld skrue.

James Garner
*Den amerikanske skuespiller og producent, James Garner, får vel blus på Maverick-cerutten, når han i dag i Oklahoma fejrer sin 70 fødselsdag.

Leonardo DiCapricio
*Titanic-stjernen, den nye Gud på filmfirmamentet, har delt seng med skuespillerinden Judit Godreche i filmen Manden med jernmasken. Hun udtaler nu, at DiCapricio helt tæt på er "en almindelig ung mand ligesom alle andre". Det anede os.

Jens Peder Christensen
*Professoren i offentlig ret ved Juridisk Institut i Århus. er blandt flere tillidshverv medlem af komitéen for Grundlovens 150-årsjubilæum i 1999. Loven, der i går fik dom for at være ubrudt.

Franz Ernst
*Franz Ernst er tilbage i formandsstyrelsen i bestyrelsen for de danske filminstruktørers sammenslutning. Han var ellers stået af racet, men så kaldt både Skræp og Holger Danske med filmhus og filmlov, og da vågnede han til ny dåd.

Klaus Lynggaard
*Vores netop afgåede rockredaktør holder søndag kl. 15 foredrag om rockens historie i Husets Teater i København. Der spilles udvalgte eksempler.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her