Læsetid: 1 min.

FOLK

4. april 1998

Sten Hegeler
*Psykologen og forfatteren Sten Hegeler er i B.T. citeret for, at et naturpræparat har givet ham et nyt sex-liv. Han beder os dementere: Han har stadig sit gamle sex-liv, og er udmærket tilfreds dermed. Så ved vi det.

Margrethe II
*I Århus Kunstbygning åbner indenrigsminister Thorkild Simonsen lørdag en udstilling af Hendes Majestæt d. II's kunstværker. Vi håber, han afholder sig fra dumsmarte bemærkninger.

Martin Luther King
*Lørdag er det 30 år siden, borgerrettighedsforkæmperen dr. Martin Luther King blev dræbt på en motelbalkon i Memphis, Tennessee. En James Earl Ray blev senere dømt for drabet.

Eric Clapton
*En læser er kommet os til hjælp med en forklaring på det Robin Hood-agtige ved Slowhand's ny behandlingshjem på Antigua (se Folk onsdag). Rige udlændinge skal betale så meget, at
fattige lokale kan få gratis hjælp.

Mazarine Pingeot
*Den 23-årige Mazarine Pingeot - en datter uden for ægteskab af afdøde præsident Mitterrand og museumskurator Anne Pingeot - har debuteret som romanforfatter med bogen Debut. Det er en romantisk historie om to studerende.

Heinrich Schlebaum
*Kommitteret Heinrich Schlebaum - som har været ghostwriter og talerør for adskillige statsministre - fylder 75 år søndag.

Jytte Abildstrøm
*Skuespilleren og teaterlederen Jytte Abildstrøm, det kære væsen, er drivkraft bag Det Økologiske Teaterværksted ved Riddersalen. Søndag er der gallashow i Falkoner Teatret til fordel for foretagendet.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu