Læsetid: 1 min.

Folk

2. april 1998

Peter Gæmelke
*Landbrugsraadets præsident, Peter Gæmelke, taler i dag ved Friluftsrådets generalforsamling. Ku' præsidenten ikke starte med at sørge for, at han får sine medlemmer til at give dyrene lidt fri luft?

Palden Gyatso
*Den tibetanske menneskerettighedsforkæmper og munk Palden Gyatso besøger i dag og i morgen Danmark. Han skal præsentere sin bog Ilden under sneen - vidnesbyrd af en tibetansk fange.

Folkevalgte
*Ifølge Ritzau behandler Folketinget i dag bl.a. et lovforslag om salg af spiritus til børn under 15 år. Det plejer de da nok at kunne finde ud af uden vejledning.

Rikard Nielsson
*Den svenske kok Rikard Nielsson fra Operakälleren i Stockholm har vundet den 5. europæiske gastronomikonkurrence i Bordeaux. Det giver ham ret til at benytte titlen Bedste Unge Kok i Europa 1998.

H. Thustrup Hansen
*Efter at han selv blev afsløret i går, afslører Københavns kulturborgmester i dag et monument for Slaget på Rheden. Det skal stå (monumentet altså) på Marinestation Holmen.

Roald Als
*Tegneren, kogebogsforfatteren, fodboldspilleren, m.m.m., Roald Als - kendt som Håndtegneren - fylder 50 år i dag. Det skal nok blive sjovt.

Sejr Volmer Sørensen
*Morskabsmuseet på Frederiksberg åbner i dag en særudstilling om show-, revy- og tv-manden Sejr Volmer Sørensen. Hans enke Grethe Sønck står for åbningen.

Heavenly etc. etc.
*Datteren af Paula Yates og den afdøde frontfigur i gruppen INXS, Michael Hutchence, blev tirsdag døbt Heavenly Hiraana Tiger Lily i en velbevogtet kirke i Sydney, Australien.

Ejvind Larsen
*En redaktør E. Larsen kommenterer kl. 16.30 i eftermiddag valget og den ny regering på Toga Vinstue i København.

Per Stig Møller
*Tilbage til bøgerne - Gyldendal udsender fredag en revideret og udvidet udgave af den konservative formand Per Stig Møllers Den naturlige orden.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her