Læsetid: 1 min.

Folk

25. april 1998

Drude Dahlerup
*En 57-årig dansk mand blandt vore læsere opfordrer os til at bringe et billede af Drude Dahlerup som midaldrende polsk mand. Sådan et har vi desværre ikke i arkivet.

Minna og Gunnar
*Fiskebranchen tildeler lørdag skuespillerne Kirsten Lehfeldt og Niels Olsen Den Gyldne Fiskekrog. Det er dem, der gennem deres optræden som et jysk ægtepar i en række reklamefilm har fået banket forbruget af fisk i vejret.

Landbokvinder
*Danske landbokvinder holder lørdag stormøde i Vejle under parolen Lad Danmarks landbrug blomstre. De synes, forbrugerne og offentligheden er onde ved deres ægtefæller.

Bob Dole
*Den amerikanske senator og forhenværende præsidentkandidat Robert Dole rører stadig på sig. I weekenden aflægger han således et besøg i Bosnien.

J. Th. Lundbye
*Det er 150-årsdag søndag for landskabsmaleren og tegneren J. Th. Lundbyes død. Han meldte sig som frivillig i foråret 1848, og 26. april omkom han ved et vådeskud.

Jørgen Gustava Brandt
*Søndag kl. 16:00 er digteren Jørgen Gustava Brandt gæst hos Torben Brostrøm i Skandinavisk Salon på Café Teatret i København. Der har været rokeret lidt rundt med arrangementerne, men vi har det fra digteren selv, så det skulle stå til troende.

Pol Pot
*I det seneste nummer af Newsweek optræder en "tegning" fra avisen Arkansas Democrat-Gazette. Det er et blankt, hvidt rum, som forestiller de sørgende efter den afdøde Khmer Rouge-leder.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her