Læsetid: 1 min.

FOLK

22. april 1998

Mogens Lykketoft
*Finansministeren taler i aften på Roskilde Højskole om intet mindre end Det socialdemokratiske svar på den globale udfordring. Man mærker historiens vingesus.

Erik Hoffmeyer
*Den fhv. nationalbankdirektør deltager denne onsdag i et debatmøde om ØMU på Christiansborg. Erfaren mand er god at gæste.

Batterister
*På Ritzaus dagsliste ser vi, at Batteri Foreningen i dag holder orienteringsmøde om fremtidens indsamling af batterier. Batteri Foreningen - sandelig, dette er foreningernes land.

Bonecrusher Smith
*En af de utallige titler som verdensmester i sværvægtsboksning, WBFs version, skal uddeles i kamp mellem to have-beens, nemlig Joe Bugner (48 år) og James Bonecrusher Smith (44 år).

Prins Henrik
*Det er en hel turné - Hans Kongelige Højhed Prinsen overrækker også i dag et Europa Nostra-diplom, denne gang til Øksnehallen på Københavns Vesterbro.

Svend Auken
*Miljøministeren og statsmanden Svend Auken taler i traditionsrige omgivelser denne onsdag - nemlig i det britiske parlament, hvor medlemmerne skal belæres om dansk miljøpolitik.

Vaclav Klaus
*Det er ikke kun i Danmark, at beat-generationen oplever en revival - en central skikkelse, digteren og boghandleren Lawrence Ferlinghetti, dyrkes i disse dage i en kirke i Prag med tre døgns non-stop oplæsning. Blandt oplæserne er forhenværende premierminister Vaclav Klaus.

Robert Redford
*Filmstjernen og miljøaktivisten Robert Redford har besluttet alligevel ikke at henlægge premieren på sin nye film The Horse Whisperer til staten Montana, hvor den er optaget. Han er bange for, at de mange premieregæster skal forstyrre statens miljø.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her