Læsetid: 1 min.

FOLK

18. april 1998

Leif Panduro
*Forfatteren og tv-dramatikeren Leif Panduro ville lørdag være fyldt 75 år. Desværre viste hans tilfælde, at selv hypokondere kan blive alvorligt syge og dø for unge. Ejgil Søholm kalder ham i sin Litteraturkalender for "nationalpsykiateren" - og bedre kan det næppe siges.

Anders Fogh Rasmussen
*I weekenden holder partiet Venstre landsmøde for at vælge Uffe Ellemann-Jensens afløser som partiformand. Og det bliver Anders Fogh Rasmussen, som er på taktisk tilbagetog fra sin fortid som hyperliberalist.

Ely Callaway
*Den amerikanske golfkølle-designer Ely Callaways køller er så populære, at de stjæles af organiserede tyvebander i flere stater. Måske fordi de sælges for mellem 400 og 1.000 dollar stykket.

Pat Boone
*Amerikansk popmusiks pæne dreng blomstrer op i en sen alder - efter en flirt med heavy metal skal han nu lave et rythm-and-blues album sammen med bl.a. James Brown.

Robert Redford
*Fredningsaktivisten og filmstjernen Robert Redford skænker 345 naturskønne hektarer i staten Utah til organisationen Utah Open Lands for at redde dem fra udstykning og bebyggelse.

Klaus Lynggaard
*Vor fhv. rockredaktør, forfatteren Klaus Lynggaard, taler søndag om rockens
historie ved et arrangement i Husets Teater på Halmtorvet i København. I det seneste nummer af gratisbladet Nat & Dag kaldes han for "rockjournalistikkens oberst"- hvad det så end
betyder.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her