Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

3. april 1998

Mikkel Beck
*Landsholdspilleren varmer for tiden bænk hos Middlesbrough, der atter synes at sætte sig mellem flere stole. I fjor tabte klubben begge pokalfinaler og røg ud af Premier League. Søndag tabte Middlesbrough den 'lille' pokalfinale med 0-2 til Chelsea - og nu kniber det med at holde sig på oprykningspladserne i 1. division.

Vægtige Real-fans
*Netop som Europa Cup-semifinalen for mesterhold på Santiago Bernabeu-stadion i Madrid mellem Real Madrid og Borussia Dortmund skulle fløjtes op onsdag aften, brød et hegn sammen under vægten af Real-fans og rev det ene mål med sig i faldet. Det målløse publikum måtte vente i fem kvarter før officials fik sat et nyt mål op. Borusserne nedlagde straks protest og tabte derefter 0-2.

Curlingpigerne
*Vinter-OL's tv-kæledægger, det danske kvindecurlinglandshold, deltager fra i morgen i VM, der afvikles i Kamloops i Canada.

Pikerede portugisere
*Millioner af portugiske fodboldfans blev onsdag taget groft ved næsen, da en radiostation i Lissabon som en fæl aprilspøg forkyndte, at Iran havde meldt afbud til VM af sikkerhedsgrunde og at FIFA ville give den ledige plads til Portugal. Ved redaktionens slutning var stationen af ubegribelige årsager endnu ikke jævnet med jorden...

Wolfgang Wolf
*Vor læser Susanne Pedersen skriver: "1. Bundesliga-klubben VfL Wolfsburg har fået ny træner. Han hedder Wolfgang Wolf. Var det ikke en relevant nyhed for Sportsfolk?" Jo tak, og lur os, om ikke Wolf blot har taget jobbet som springbræt for en karriere i engelske Wolves.

Anja Bolbjerg
*Danmarksmesterskabet i pukkelpiste afvikles på torsdag i franske Val Thorens. Her har stortalentet Anja Bolbjerg mulighed for at sætte et værdigt punktum for en sæson, hvor en rygskade bl.a. betød en skuffende 13.-plads ved OL i Nagano.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her