Læsetid: 1 min.

FOLK

30. maj 1998

Dario Campeotto
*Damernes Dario har solgt det traditionsrige kælder
etablissement Vin og Ølgod i København, og lørdag er det slut - så skal der være diskotek. Sic transit gloria mundi!

Marina Vlady
*Den franske filmskuespiller Marina Vlady - egentlig Marina Catherine de Poliakoff-Baidaroff - fylder 60 år søndag. I 1963 fik hun prisen som bedste kvindelige skuespiller ved Cannes-festivalen for sin rolle i filmen Bidronningen. Hun er enke efter den russiske dissident, skuespiller, sanger og sangskriver Vladimir Vissotzky.

Bo Johansson
*Efter den katastrofale indsats i Malmø torsdag aften, vil landstræner Bo Johansson på mandag erklære det danske fodboldlandshold i udtagelsestilstand...

Smashing Pumpkins
*Bandet Smashing Pumpkins, som forleden spillede i Tivoli, har fået nej fra bystyret i hjembyen Chicago til planer om en gratis 10-års fødselsdagskoncert i Grant Park. Der var ellers ventet ca. 100.000 fans.

Tyske kvinder
*Et tysk parti med det tillokkende navn Feministische Partei - Die Frauen opretter ved lørdag en lokal partiforening for Slesvig-Holsten.

Fyrst Rainier
*Grace Kelly's enkemand, fyrst Rainier af Monaco, fejres i miniputstaten på sin 75 års fødselsdag søndag.

Louise Fletcher
*Skuespilleren Louise Fletcher er bedst kendt for sin rolle som den diabolske og magtsyge oversygeplejerske Ratched i Gøgereden. Privat er hun åbenbart også farlig: hun står anklaget for hensynsløs kørsel, efter at hun har påkørt og såret en politimand på en vej nær Leesburg, Virginia.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her