Læsetid: 1 min.

FOLK

28. maj 1998

Dan Turèll
*Byens Kro i det indre København holder i aften et Døde Poeters Kro-arrangement. Denne gang er det Onkel Danny, der hyldes med oplæsning m.m.

György Ligeti
*Den store transsylvanske avantgarde-komponist György Ligeti fylder 75 år i dag. Hans værker er afgjort ikke for begyndere.

Liam Gallagher
*Det Hong Kong-baserede luftfartsselskab Cathay Pacific Airways har sat forsanger Liam Gallagher og bandet Oasis i livsvarig karantæne p.g.a. band-medlemmernes opførsel under en flyvning til Australien i februar måned. de skal angiveligt have røget, været berusede, have bandet og forulempet deres medpassagerer.

Charles Dickens
*I dag indledes den årlige Charles Dickens-festival i Rochester i Kent, England. Der er blandt andet parader med folk klædt i periodens tøj.

Palle Simonsen
*Efter en lang karriere som penge-vagthund i ATP-fonden går den tidligere konservative finansminister Palle Simonsen på pension. der er reception i ATP-huset i Hillerød fredag formiddag.

Humleridderne
*Rap-bandet Humleridderne prøver fredag at vælte Tivoli i København. De optræder på Plænen kl. 22.00. Det er ikke noget for abonninerne.

Charles Eames
*Kunstmuseet Trapholt i Kolding viser fra i dag en udstilling af det amerikanske arkitektpar Ray og Charles Eames' møbler. En kontorstol af Charles Eames er skivebords-pusherens ultimative statussymbol.

Poul Nyrup Rasmussen
*Så er det selve dagen - ja eller nej til Amsterdam-traktaten. Hvis man ikke vil gøre Landsfaderen ked af det, skal man sætte sit kryds vej ja. Et landsresultat skulle foreligge omkring 22.30.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her