Læsetid: 1 min.

FOLK

13. maj 1998

Linda McCartney
*Afdøde Linda McCartney har posthumt modtaget The Ellis Island Medal of Honor for sine fortjenester. En anden modtager af medaljen, som uddeles af The National Ethnic Coalition, var Dith Pran, hvis historie fortælles i filmen The Killing Fields.

Tøger Seidenfaden
*I sidste uge skrev vi, at den levende chefredaktør Tøger Seidenfaden skulle deltaget i et debatmøde i Hjerne Sagen. Det viser sig at være hjernespind. Men Hjerne Sagen er meget interesseret i Tøgers hjerne, så de vil invitere ham en anden gang.

Blå-gule
*Det er dagen, hvor kommunalbestyrelsen i Brøndby afgør, om kommunens fremgangsrige fodboldklub skal have lov at købe Brøndby Stadion.

Krumme
*Den irriterende lille unge, som bl.a. spiler Krumme, åbner denne onsdag sæsonen i Bon-Bon Land i Holme-Olstrup.

Jytte Abildstrøm
*Den økologiske teaterleder Jytte Abildstrøm lægger lokaler til, når 19 foreninger i dag slutter deres indsamling af underskrifter mod gensplejsning. Bagefter overrækkes signaturerne til miljøminister Auken.

Jacques Cousteau
*Nogle af den afdøde oceanograf og tv-mand Jacques Cousteaus medarbejdere hævder, at han snød med nogle af sine berømte optagelser fra havets verden, skriver avisen The Sunday Times. Det er sådan noget, man helst ikke ville vide.

Karsten Fledelius
*Hin enkelte, som ikke har fået nok af lektor Karsten Fledelius' ord i denne avis, kan kl. 16:15 høre ham tale over emnet Kosovo - er en løsning mulig? Det foregår på adressen Fredericiagade 18 i København.

Benedikte
*HKH prinsesse Benedikte deltager fra i dag i Olave Baden-Powell Society's årsmøde i Kuala Lumpur. Det er noget med spejdere.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her