Læsetid: 1 min.

FOLK

12. maj 1998

George Michael
*Sagen mod sangeren George Michael om uanstændig adfærd (den offerløse forbrydelse) er udsat til d. 15. ds. Hans advokat behøver mere tid til at forberede forsvaret.

Kurt Høyer Lange
*Vor tipsekspert, som under pseudonymet Kurt Høyer Lange rådgav de tippende læsere (se bagsiden weekend), fik syv rigtige. Det er desværre ikke helt dårligt nok til, at man bare kan gøre det modsatte af, hvad han tilråder.

The Beatles
*De overlevende Beatles-medlemmer og Yoko Ono har fået rettens ord for, at salget af en piratoptagelse med The Fab Four fra Star Club i Hamborg 1962 skal standses, og at masterbåndet skal udleveres.

Lady Diana
*De parisiske myndigheder har godkendt den italienske arkitekt Gaetano Pesces udkast til en mindesøjle for lady Diana ved den tunnel, hvor hun blev dræbt ved en bilulykke i august sidste år. Før projektet bliver til noget, skal den britiske regering og kongefamilie dog høres.

Anne Sophie Seidelin
*Forfatteren Anne Sophie Seidelin - ikke mindst kendt for en nyoversættelse af Det Ny Testamente - har fødselsdag denne tirsdag. Fruen har nået en anseelige alder af 85 år.

De rige
*Vedr. opsvinget: Under flaneren på Strøget i København faldt rubrikbestyreren over en lille nyttig ting, som intet moderne hjem bør være foruden. Nemlig en praktisk hatteæske i krokodilleskind fra firmaet Bon Goût. Pris 29.000 kroner.

Tammy Wynette
*Country-sangeren Tammy Wynettes testamente er nu offentliggjort. Som barn var hun bomuldsplukker, og før hun blev stjerne, var hun damefrisør. Ifølge hendes sidste vilje skal en betragtelig del af boet gå til hendes børns uddannelse.

Michael Laudrup
*Er det en måde at behandle Historiens Største Fodboldspiller på? Det såkaldte dagblad International Herald Tribune bruger ni linier énspaltet på nyheden om Laudrups farvel til både klub- og landsholdsfodbold.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her