Læsetid: 1 min.

Folk

7. maj 1998

Tøger Seidenfaden
*Hjerne Sagen holder i dag konference om The New Media Sensibility. I panelet sidder en så fremtrædende og sensibel hjerne som Politikens ledende chefredaktør Tøger Seidenfaden.

Statistikere
*I dag skuer vennerne i Danmarks Statistik langt frem. De er klar med befolkningsprognosen frem til år 2040. Til den tid er pensionsbomben vel eksploderet. Vi er til gengæld døde.

Hans Holm
*Professor Hans Holm holder i eftermiddag tiltrædelsesforelæsning i Aalborg over emnet Har en moderne produktionsingeniør brug for matematiske modeller? Og det kan man da kalde et godt spørgsmål.

Kofi Annan
*FN's generalsekretær Kofi Annan besøger fra i dag Rwanda og Burundi. Der kunne man godt forestille sig, at der var nogle stykker, der har en høne at plukke med Verdenssamfundets førstemand.

Tony Blair
*Den britiske premierminister, der just som den eneste politiker er blevet indvalgt på en liste over The 50 Most Beautiful People in the World, er fredag vært for G-7-landenes og Ruslands udenrigs- og finansministre. De skal bl.a. drøfte den økonomiske krise i Asien.

Mickey Mantle
*Det er ikke kun PET - det viser sig nu, at FBI overvågede beseball-stjernen Mickey Mantle i
1950'erne. Man interesserede sig både for hans spiller-bekendskaber og hans dame-ditto.

Hjemvendte
*Denne torsdag starter det første såkaldte re-entry kursus i Danmark. det foregår i Fårevejle og er beregnet på danskere, som er opvokset uden for landets grænser.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu