Læsetid: 1 min.

Folk

4. maj 1998

AntiRøg
*Center for Rygeafvænning i Købenbhavn har et tilbud man ikke kan sige nej til. Kan man kvitte smøgerne og holde sin sti ren frem til 29. maj deltager man i en lodtrækning om en rejse til 25.000. Og man må selv om hvor man tager hen. Cuba, Virginia..

3. august
*Århus Kunstmuseum viser - ifølge en pressemeddelelse - nu sin "udstilling med dansk kunst fra 80'erne frem til 2. august".

Michael Kvium
*Det amerikanske kunsttidsskrift Review skamroser Michael Kviums udstilling på DCA-galleriet. Han sammenlignes med Lucien Freud og Hieronymous Bosch, hans "verden
udfordrer publikums intelligens og underbevidsthed". Samlet dom: "En æstetisk succes."

Mona Sahlin
*For et par år siden måtte hun trække sig som statsministerkandidat i Sverige fordi hun havde været for kreativ med sit kreditkort.
I stedet fik svenskerne - hvad er det nu han hedder? En gallup afslører nu at svenskerne - hvis de kunne bestemme - hellere vil have Sahlin end - hvad er det nu han hedder. Hellere en kreativ end en - hvad er det nu..

Jimmy Carter
*Amerikanske præsidenter har fået stater, byer, bamser, lufthavne opkaldt efter sig. Mens vi venter på Clinton-Barbierne og Bills Omfartsvej med Halv Rundkørsel glæder vi os over at Jimmy Carter, som blev så stor en succes som ex-præsident, endelig har fået noget opkaldt efter sig: En u-båd. Og så er den ikke engang gul. Carter er glad.

40 mill. tjekker
*Folkebevægelsen mod EF-Unionen præsenterer i dag ved et pressemøde sit kampagnemateriale op til folkeafstemningen.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu